ГОЛОВНА

ПРОГРАМА

  • Головні теми
  • Конкурс молодих учених
  • Безкоштовна реєстрація
  • Вимоги до тез доповідей КМУ
  •  ПРОГРАМА-CME
  • Інформація для лекторів

ІНФОРМАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ

  • ОНЛАЙН ЗАПРОШЕННЯ

партнерство

КОНТАКТИ

 

 

Шановні друзі та колеги!

 

Маємо велику честь та задоволення анонсувати Другий Український регіональний конгресс Controversies in Neurology, який відбудеться в Україні в м. Київ 21-22 листопада 2019 року. Місце проведення – MERCURE KYIV CONGRESS CENTRE, вул. Вадима Гетьмана, 6, Київ.

Організатори конгресу – Всесвітній конгрес Дебати в Неврології (World Congresson Controversies in Neurology, ДУ «Інститут неврології, психіатрії  та наркології  НАМН України”, Ужгородський Національний Університет, Українська асоціація нейропсихофармакології, Благодійний Фонд Розвитку Інновацій Медицини «РІМОН».

З моменту свого засновування у 2007 році, Світовий конгрес став унікальною науковою та освітньою подією, на якій лікарі можуть зустріти провідних світових експертів з більшості неврологічних сфер та дізнатися останню інформацію з найбільш злободенних питань. Унікальний формат проведення конгресу у вигляді дискусії та дебатів, проваджує платформу для міжнародних експертів для обміну та порівняння досвіду та викликає інтерес у все більшої кількості фахівців. Метою конгресу є провадження найбільш релевантних клінічних даних та останньої наукової інформації, що допоможе лікарю у щоденний практиці піклування про пацієнтів. Більше інформації про світовий конгрес Ви можете дізнатись за посиланням

http://www.comtecmed.com/cony/2019/

Основні теми які будуть представлені на Другому регіональному конгресі в Україні – епілепсія, біль та головний біль, нейропсихіатрія та неврологія поведінки, рухові та нейром'язові порушення, розсіяний склероз, інсульт. Модераторами напрямків роботи конгресу виступатимуть поряд з провідними українськими фахівцями, і міжнародні експерти, що брали участь у світових конгресах того ж формату.

Мультидисциплінарність конгресу запропонує останню світову інформацію, подану в унікальному форматі, для різних спеціалістів – неврологів, психіатрів, сімейних лікарів, реабілітологів тощо. В роботі Першого Регіонального Конгресу Controversies in Neurology, що відбувся в Києві 23-24 листопада 2019 року взяли участь 341 учасника з яких 7% іноземних.

Ми щиро запрошуємо всіх зацікавлених долучитися до проведення цього унікального заходу. Детальну інформацію про конгрес, реєстраційну форму та останні новини заходу Ви можете знайти на офіційному сайті регіонального конгресу

http://www.rimon.in.ua/cony/2019/

 

Чекаємо на зустріч з Вами в Києві на Другому регіональну конгресі Controversies in Neurology!

 

 

З повагою,

Локальний оргкомітет

 

                  Володимир Смоланка                                    Андрій Дубенко

 

 

 

foundation@rimon.in.ua

www.rimon.in.ua

Технічний організатор

ТОВ «Проджектс Інн»

ОРГАНІЗАТОР КОНГРЕСУ ТА КОНТАКТИ З ПРИВОДУ УЧАСТІ

Благодійний Фонд Розвитку Інновацій Медицини “РІМОН”

Україна, Київ,   01001, Бізнес центр «Панорама»

Вул. Велика Житомирська, 20, 7 пов. ,

тел/факс: +380445375277

E-mail: foundation@rimon.in.ua

www.rimon.in.ua/cony /2017